Page 28 - Gullkantet Fremtid 2020
P. 28

Besøk et ekte oppdrettsanlegg

                  Norge er verdens største produsent av atlantisk laks, og norsk laks nytes
                  av rundt 14 millioner mennesker hver dag! Sammen med fiskeri er havbruk
                  den viktigste næringa i Vesterålen, og gir verdifulle muligheter for syssel-
                  setting, verdiskaping og bosetting langs kysten.
                  Akvakultur i Vesterålen er et opplevelsessenter for norsk havbruk, der du
                  kan få et unikt innblikk i produksjon av laks i en av Norges vakreste regioner.   Nergårdkonsernet er en av Norges
                  Bli med ut med båt for å besøke et ekte oppdrettsanlegg, få omvisning i   største produsenter av sjømat,
                  våre flotte utstillinger og få en deilig smak av røkt laks eller ørret fra vår egen
                  produksjon. Besøket tar omkring 2-2,5 timer og passer for hele famlilien.  etablert med datterselskap innen
                                                                       fangst, foredling, salg og markedsarbeid.
                  Åpningstider: Mandag - Fredag kl. 09:00-15:00
                  Vi har faste omvisninger og alle besøk må forhåndsbookes
                  - besøk vår hjemmeside www.akvakulturivesteralen.no
                  for booking og mer informasjon.
                                  Akvakultur i Vesterålen
                        Gårdsøyveien 32, Blokken, 8406 Sortland
                             Booking/Info: Tel: +47 958 81 822
                            booking@akvakulturivesteralen.no
                              www.akvakulturivesteralen.no                                             www.nergard.no










                                       Produsent av

                                         førsteklasses laks


                                          fra vestlandske fjorder
















                  Erko Seafood AS har hovedkontor i Bergen. Produk-  sert i Sagvåg i Stord kommune. Denne laksen produse-
                  sjonen foregår i kommunene, Jondal, Sveio, Øygarden,   res som postsmolt noe som innebærer en større snitt-
                  Solund og Hyllestad. Pr. i dag har selskapet 38 ansatte.  vekt en normalt ved utsett.
                                                                      Totalt har Erko Seafood AS 10 konsesjoner for pro-
                  All smolt som Erko Seafood AS setter ut, produseres i   duksjon av laks og ørret, med et forventet årlig produk-
                  GDJ IUD V¡VWHUVHOVNDSHW (UNR 6HWWH¿VN $6 VRP HU ORNDOL-  sjonsvolum på 12.500 tonn sløyd vekt.

                  Chr. Mikelsensgt. 6B. 5012 Bergen - Tlf: 55 36 11 00 - Epost: post@hauglandgruppen.no - www.erkoseafood.no
   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33